2009. október 29., csütörtök

2009. december 05. - szombat / LAKITELEK, AUTÓSCSÁRDA

Most már teljesen biztos ez az időpont!!!! 15 év után egy! csak egy! bulira ismét összeáll a régi csapat az Autósban!!!!!
Ott a helyed!

2009. otróber 31. - szombat / Bócsa

ezen a hétvégén Bócsán, a legendás Abonyi Fogadóban vendégeskedem egy pár jó retro zenével...
Házigazda: Ficsmix

sorry, flyer nincs :(

A legutóbbi Caribe bulim képei

nos, ezen a link-en érhető el a legutóbbi bulim képsorozata... de csak akkor, ha nem akarod megnézni a Club Caribe teljes oldalát :)

Club Caribe hétvége - okt. 30-31.

Természetesen úgy illik, hogy a rezidencia helyem történéseiről is beszámoljak. Most szombaton, Kecskeméten és Kkfházán is fantasztikus HALLOWEEN RETRO PARTY-val várnak benneteket a kollegáim, Soma Papa meg a Flower Misi...
sorry, majdnem elfelejtettem: pénteken pedig Erős vs Spigiboy a Caribében!
http://www.clubcaribe.hu

2009. október 28., szerda

Ígérem, kinézetre is kipofozom egy kicsit a blogot, ha lesz rá idő...

Köszöntelek Benneteket!

Nos, ezennel ünnepélyesen megkezdem...
előbb utóbb kiderül majd miről is akarok itt irogatni, mondjuk pl. az elmúlt vagy elkövetkező néhány buliról...(azért csak ennyiről, mert egyébként kezdhetném 1978 szilveszterénél... majd emlegethetném, hogy emlékszel még?
LAKITELEK - AUTÓSCSÁRDA.... hű, ez azért érdekes lenne néhányunknak:D) de aludnom kell rá még egyet, hogy összeszedjem a gondolataim...

jut eszembe máris... AUTÓSCSÁRDA meg LAKITELEK...
erről hamarosan lesz néhány gondolat, mert úgy néz ki, ismét sikerül - 15 év elteltével - tető alá hozni egy egyszeri, remélem nagyszerű Retro Bulit, ismét ott, az Autósban!!!!